Café Mezzanine

 

31.12.10 \ 20:00

Silvestrovská veselice v kavárně Mezzanine

„Bond, James Bond!“

Rádi bychom vám opět nabídli příležitost stravit s námi silvestrovský večer v kavárně Mezzanine. Letos jsme jako téma vybrali kultovní filmovou sérií o agentovi 007 Jamesi Bondovi. Inspiraci lze proto hledat jak v různých podobách Jamesa Bonda, tak v pestré paletě různých šílených padouchů a jejich přisluhovačů. No a nezapomínejme na Bond Girls….
...
Různé stylové převleky a oblečení jsou samozřejmě vítány a ty nejlepší budou při slavnostním vyhlášení náležitě odměněny. Začínáme ve 20:00 a můžete se těšit na originální výzdobu, drinky nebo hudbu, v klubu pojedou staré bondovky, připravili jsme pro vás také nefalšované automobilové závody s originálními bondovskými auty, i když měřítko jsme samozřejmě museli upravit. V podzemí možná vznikne nějaké to hráčské doupě.

S rezervacemi se prosím obracejte na mailovou adresu cafe@cafe-mezzanine.cz, případně telefonní číslo 776 427 185. Počet míst je samozřejmě omezen, proto dlouhou neváhejte. Vstupné je 250,- za osobu a tato částka zahrnuje pohoštění formou rautu a novoroční přípitek.

Budeme se těšit!

CASINO ROYALE
POVOLENÍ JEZDÍT
VYHLÍDKA NA FILM
KOSTÝMY JSOU VĚČNÉ
JEDEN DRINK NESTAČÍ
HUDBA NIKDY NEUMÍRÁ
VÝZDOBIČKA CHOBOTNIČKA